Taal selecteren
reihenklemmen_erklaermodule_TOPJOB-S-IEK_Bilder_Header_WAGO7747_2000x2000.jpg

Professionele gebouwverdeling met WAGO installatierijgklemmen TOPJOB® S

Door gebruik te maken van onze installatierijgklemmen TOPJOB® S met veilige Push-in CAGE CLAMP® bent u klaar voor de toekomst om aan de groeiende en veranderende behoeften van het gebouw te voldoen. Wat betreft de N-scheidingsklemmen hebt u de keuze tussen de varianten met inwendige N-verbreking of de N-verbreking van de N-verzamelrail.

Uw voordelen:

 • Aansluiting van een 1-fase gebouwstroomkring op één klembreedte
 • Snelle aansluiting van de vaste installatie door eenvoudig insteken van de massieve geleiders in de Push-in CAGE CLAMP®
 • Direct testen met teststekker Ø 2 mm
 • Wij bieden de juiste aansluitvarianten voor alle toepassingen in het gebouw!

Installatierijgklemmen TOPJOB® S

De oplossing voor de gebouwinstallatie

Overzicht van TOPJOB® S

Etage-installatieklemmen

Voor de opbouw met N-verzamelrail

De etage-installatieklemmen van de series 2003 en 2005 met N-scheidingsschuiven zijn voor opbouw van de N-verbreking met een N-verzamelrail ontworpen. Een schroefloze N-scheidingsschuif maakt een automatisch en duurzaam contact met de verzamelrail mogelijk door eenvoudig opschuiven. De verschillende varianten van deze klemmen die alle praktische toepassingen dekken, zijn met name geschikt voor de elektrische installatie van grotere stroomkringgroepen in gebouwen.

reihenklemmen_erklaermodule_WAGO8195_2000x2000.jpg

Uw voordelen van deze varianten

 • Maximale stroombelastbaarheid
  Etage-installatieklemmen worden in talloze toepassingen gebruikt en moeten een hoge elektrische veiligheid garanderen. De etage-installatieklemmen met N-scheidingsschuiven van de serie 2003 kunnen daarom met een maximale nominale spanning van 32 A worden belast.
 • Maximale aanraakbeveiliging
  De transparante kap voor verzamelrails biedt voor de verzamelrail bescherming tegen aanraking, maar daarbij is toch te onderscheiden of de N-scheidingsschuiven contact maken met de verzamelrail.
 • Maximale ruimte voor bedrading
  De etage-installatieklemmen van de series 2003 en 2005 bieden bij volledige functionaliteit van een 4mm2; - of 6mm2;-klem de kleinst mogelijke afmetingen en garanderen zo een maximale ruimte voor aansluitingen onder de kap van de standaardverdeler. Door de compacte afmetingen is er veel plaats voor de bedrading.
 • Maximale prestaties voor grote verbruikers
  De etage-installatieklemmen van de serie 2005 zijn ideaal geschikt voor grote verbruikers. Ze zijn ontworpen voor geleiderdoorsnedes tot 6 mm2; en nominale stromen tot 36 A.

Voor de opbouw zonder N-verzamelrail

De etage-installatieklemmen van de serie 2003 met inwendige N-verbreking zijn ontworpen voor de opbouw zonder N-verzamelrail. De verschillende varianten van deze klemmen zijn met name geschikt voor de bedrading van kleinere stroomkringgroepen, zoals bv. in installaties met veel verschillende FI-potentialen.

reihenklemmen_erklaermodule_WAGO0050_2000x2000.jpg

Uw voordelen van deze varianten

 • Isolatieweerstandsmeting – snel en veilig
  Bij etage-installatieklemmen met inwendige N-verbreking voor de opbouw zonder N-verzamelrail wordt de N/L-testadapter gebruikt. Deze innovatieve adapter bundelt de beide actieve geleiders, N en L, en garandeert zo automatisch de door de DIN VDE 0100-600 vereiste veilige isolatieweerstandsmeting en een snelle testprocedure.
 • Etage-installatieklemmen met enkele beveiligingsstekker
  Door de centrisch ten opzichte van de draagrail gepositioneerde steekschacht kan de etage-installatieklemmen ook met TOPJOB® S individuele zekeringhouders (2004-911) voor fijne zekeringen (5 x 20 mm) worden gebruikt. In combinatie met de 1 mm dikke afsluitplaat (2003-6693) kunt u zo de basisklemmen als veiligheidsklemmen in de standaarduitsparing van de verdeler gebruiken.
 • Etage-installatieklem met dubbele beveiligingsstekker
  De dubbele beveiligingsstekker is geschikt voor toepassingen waarin L en N moeten worden beveiligd, of in toepassingen waarin twee stroomkringen plaatsbesparend met een beveiligingskring kunnen worden beveiligd.

TOPJOB® S – Push uw prestaties.