Taal selecteren

Klaar voor de toekomst

6 februari 2019
Intelligente verlichtingsregeling DALI Multi Master gecertificeerd conform DALI 2-standaard

De DALI Multi Master van WAGO voldoet aan alle eisen die aan regelbare verlichtingssystemen in smart building-systemen worden gesteld. Dit wordt bevestigd door de succesvolle certificering conform IEC 62386 voor de DALI 2-standaard. Dankzij het geactualiseerde interfaceprotocol worden de interoperabiliteit en de vervangbaarheid van apparaten van diverse fabrikanten aanzienlijk vereenvoudigd.

De nieuwe, met het DALI 2-logo gemarkeerde DALI Multi Master-modules ondersteunen de uitgebreide functionaliteit van de DALI 2-voorschakel- en bedieningsapparaten. De modules komen tegemoet aan alle eisen die aan moderne verlichtingssystemen worden gesteld waarbij lichtkwaliteit en energie-efficiëntie een belangrijke rol spelen.

Een bijkomend voordeel in de praktijk: de nieuwe DALI Multi Master is neerwaarts compatibel. Alles dubbel opslaan behoort hiermeer tot het verleden. Dankzij de integratie in de WAGO I/O-systemen kunnen alle DALI 2-applicaties eenvoudig met alle relevante subsystemen en veldbussen worden gecombineerd.

In een oogopslag:

  • Aan de DALI 2-standaard wordt in alle opzichten voldaan: verbeterde interoperabiliteit tussen de diverse fabrikanten van DALI 2-apparaten

  • Vereenvoudigde bedrading: minder kabels dankzij de door de bus van spanning voorziene apparaatgroepen met de DALI 2-standaard (bijv. sensoren)

  • Uitgebreide toepassingsgebieden: 
    Integratie van diverse DALI 2-sensoren van verschillende fabrikanten mogelijk (overeenkomstig de compatibiliteitslijst)

Uw contactpersoon bij WAGO

Andere serviceaanbiedingen: