Taal selecteren
MM-31018  key visuals Industrie sectors_industry_1173556185_2000x1125.jpg

Maakindustrie

Flexibele productie met geautomatiseerde productietechniek

WAGO in de machine-en installatiebouw

Uw partner voor verandering

De machine- en systeembouw staat voor nieuwe vereisten en uitdagingen: kostenbesparing met gelijktijdige prestatieverhoging, Industrie 4.0 en flexibelere productie. In tijden van verandering is WAGO uw competente partner en ondersteunt u met innovatieve oplossingen en betrouwbare producten - in alle productiegebieden.

Met WAGO op weg naar een Smart Factory

De productie van de toekomst is gekoppeld, intelligent, bestuurd en optimaliseert zichzelf deels onafhankelijk en is dus ressources-efficiënt. Voor de transformatie naar een "intelligente fabriek" worden de bestaande processen gekoppeld en worden alle product-, machine- en procesgegevens geregistreerd. Voor het verzamelen en veilig overbrengen van gegevens naar een "Manufacturing Execution System" (MES) of productcontrolesysteem zijn automatiseringsoplossingen zoals het WAGO I/O-SYSTEM 750 beschikbaar.

factory_hmi_tablet_panel_visu_osram_software_bedienelement_1_2000x2000.jpg
Digitalisering

Schakelkastconstructie: van ontwerp tot inbedrijfstelling

Bestel- en productieprocessen worden steeds meer digitaal. Het doel: consistentie en datatransparantie langs de gehele waardeketen om tijd en kosten te besparen. Om deze horizontale integratie te ondersteunen, biedt WAGO met smartDATA Engineering een oplossing die de gebruiker ondersteunt bij de planning, configuratie, engineering, het testen en het in bedrijf stellen van zijn schakelkast.

factory_schaltschrank_reihenklemmen_beschriftung_2000x2000.jpg

WAGO-techniek voor de machine- en installatiebouw

Steeds nauwkeuriger, steeds sneller, steeds flexibeler - in de machine- en installatiebouw worden de eisen steeds hoger. Tegelijkertijd ontstaan in de productiehallen steeds meer specifiek ontworpen machines en systemen. Hiervoor moeten de juiste tools voorhanden zijn. WAGO levert de passende producten en inspireert de projecten van verschillende klanten, met bijvoorbeeld onze PROFINET veldbuskoppelmodule of de e!DISPLAY van WAGO.

factory_autoproduktion_tueren_halle_innen_2000x2000.jpg

Data-acquisitie

Industrie 4.0 en Big Data openen nieuwe mogelijkheden voor nieuwe bedrijfsmodellen - daarvoor is het belangrijk, om gebruik te maken van bestaande gegevensbronnen. Met de flexibele en modulaire automatiseringsoplossingen van WAGO kunnen gegevens veilig en foutvrij van het veldniveau naar de cloud of een MES worden verzonden; ook bij bestaande systemen kunnen deze achteraf gemakkelijk worden ingebouwd. Bijkomend voordeel: er kunnen verschillende interfaces en veldbussen zoals CANopen, PROFIBUS DP, DeviceNet en Modbus-TCP gebruikt worden - onafhankelijk van de fabrikant.

factory_fliessband_motoren_2000x2000.jpg

MTConnect

Treed ook comfortabel en efficiënt toe tot de Smart Factory met digitalTAP(tm) - Powered by MTConnect.

process_prozessdaten_anlagenvernetzung_fotolia_121705392_2000x1500.jpg

Geautomatiseerde productietechniek

Geautomatiseerde productietechniek biedt vele voordelen - van kostenbesparing tot geoptimaliseerde processen. Meer informatie over flexibele besturing en de WAGO I/O-modules in de video.

Proces- en verwerkingstechniek

Innovatieve oplossingen voor gebruikers en planners

Of het nu gaat om energiemanagement of explosiebeveiliging, van proces 4.0 tot cyber-security: WAGO ontwikkelt continu oplossingen voor gebruikers en planners.

brancheneinstiege_prozess_2000x1125.jpg

Thema's en oplossingen voor vandaag en morgen

.

Geautomatiseerde productietechniek

Geautomatiseerde productietechniek biedt vele voordelen - van kostenbesparing tot geoptimaliseerde processen. Meer informatie over flexibele besturing en de WAGO-I/O-modules in de video.

Aanbevelingen om verder te lezen

WAGO in andere branches

We staan in een sterke positie, niet alleen voor de maakindustrie. Als het gaat om innovatieve verbindings- of automatiseringsoplossingen, zijn we ook een competente en betrouwbare partner voor andere branches en bereiken zoals energietechnologie of de scheepvaartindustrie.

Energietechniek

Digitaal in de toekomst

De energiesector heeft op alle gebieden te maken met grote uitdagingen. Intelligente netwerken en innovatieve oplossingen van WAGO bieden hierbij hulp.

Energy_FINAL_V6_2000x1500.jpg
Scheepvaart en offshore

Volle kracht vooruit

Ongeacht of het gaat om scheepsbouw of onshore/offshore-toepassingen: WAGO combineert innovatie met betrouwbaarheid en is favoriete en flexibele partner voor veel scheepsleveranciers.

Marine_FINAL_V4_2000x1500.jpg

Dat zou u ook kunnen interesseren

Verdere thema's bij WAGO

Carrière

Carrière

Spannende vooruitzichten: Wilt u deel uitmaken van een gemotiveerd, internationaal team? WAGO biedt u de juiste carrière voor uw knowhow.

karriere_professionals_2000x1500.jpg
Energiemanagement

Energiemanagement

Potentieel herkennen en gebruiken: energiebesparing is goed voor het milieu en voor uw bedrijf. Wie hierbij goed analyseert en handelt, kan duurzaam profiteren. WAGO is uw partner voor effectief energiemanagement.

energymanagement_titel-energiedatenmanagement_2000x1500px.jpg