Taal selecteren

Digitalisering met WAGO:

De toekomst vormgeven is de toekomst veiligstellen

De digitalisering en networking bieden ieder bedrijf grote kansen. Om ze te benutten moet ieder bedrijf zich optimaal voorbereiden. De uitdagingen zijn immers net zo talrijk en verschillend als de bedrijven zelf. Een "all in one" oplossing bestaat niet, maar wel intelligente producten, methoden en partners die u helpen om de digitalisering van uw bedrijf zo aan te pakken, dat alle betrokkenen ervan profiteren.

WAGO geeft samen met u de digitale toekomst vorm.

Cloud Connectivity

Netwerken via de cloud

Cloud-oplossingen spelen ook in de industrie een steeds belangrijkere rol. Ze fungeren als een schakel tussen de echte en de digitale wereld, maken efficiënt gebruik van productiegerelateerde gegevens mogelijk en vereenvoudigen de netwerkvorming onafhankelijk van de locatie.

digitalisierung_cloud-connectivity_mann_tablet_anlage_sichtfenster_GettyImages-556419007_2000x1500.jpg
Cloud Connectivity
Veelzijdigheid

Flexibele productie met decentrale automatisering

Veelzijdige productieprocessen zijn de sleutel tot flexibiliteit, efficiëntie en seriegrootte 1. Met DIMA van WAGO past uw productie zich flexibel aan elke uitdaging aan.

MM-2527_GettyImages-1165770318_bearb4_gespiegelt_2000x1500.jpg
Veelzijdigheid
Smart Data

Smart Data

Gegevens, softwaretools en interfaces als een geheel: van ontwerp tot de levering van een schakelkast biedt WAGO met Smart Data de digitale ondersteuning bij uw engineeringproces.

digitalisierung_smart-data_zwei_personen_rechner_fabrikanlage_arbeitssituation_gruen_gettyimages-482172147_2000x1500.jpg
Smart Data

Meer informatie voor betere beslissingen

Nieuwe transparantie: dankzij een intelligente sensor-actuator-integratie kunt u een automatiseringsinfrastructuur ontwikkelen of uitbreiden die productierelevante gegevens verzamelt. WAGO helpt u om uit signalen en gegevens waardevolle informatie af te leiden, die u helpt uw installaties optimaal te benutten, te monitoren en verder te ontwikkelen. Hiervoor biedt WAGO met 500 modules wereldwijd het meest uitgebreide I/O-systeem, dat ook voor extreme omstandigheden, zoals voor de toepassingen in de scheepvaart en offshore de meeste vergunningen kan voorleggen. Bescherm uw investeringen en zorg er samen met WAGO als partner voor dat uw installaties flexibel, schaalbaar en toekomstgericht blijven. De eerste stap naar uw slimme sensorintegratie: neem contact met ons op.

digitalisierung_sensorintegration_pic-to-place_GettyImages-624895184_2000x2000.jpg

Inspiratie voor u

Meningen, achtergronden en knowhow:
Met WAGO ontdekt u digitalisering vanuit meerdere standpunten.

Aanbevelingen om verder te lezen

Ideeën voor de eisen van morgen

Energiemanagement

Potentieel herkennen en gebruiken

Energiebesparing is goed voor het milieu en voor uw bedrijf. Wie hierbij goed analyseert en handelt, kan duurzaam profiteren. WAGO is uw partner voor effectief energiemanagement.

energiemanagement_titel-energiedatenmanagement_2000x2000.jpg
Energiemanagement
Lichtmanagement

De intelligente oplossing voor lichtregeling

Verlichtingssystemen sneller in gebruik nemen, bedrijfskosten drukken en de bediening vereenvoudigen: met WAGO kan het!

building_licht_lichtmanagement_tablet_2000x1500.jpg
Lichtmanagement