Taal selecteren
Open automatisering met WAGO

Uw verbinding met de digitale wereld van het IoT

Wilt u de gegevens van uw machine, installatie en gebouw gebruiken voor monitoring en analyse in de cloud? Gebruik onze open oplossingen voor een eenvoudige en veilige verbinding. In een paar stappen kunt u alle relevante informatie vanaf elke locatie bekijken, kunt u mogelijkheden voor optimalisatie herkennen en meteen wijzigingen doorvoeren. Allen u bepaalt naar welk cloudsysteem u uw gegevens via MQTT stuurt - bijvoorbeeld Microsoft Azure, Amazon Web Services, IBM Cloud of SAP Cloud.

Behalve Cloud connectivity bieden wij u met de WAGO Cloud een kant-en-klaar platform voor de meest uiteenlopende toepassingen. U kunt uw gegevens direct analyseren zonder IT-kennis en wordt direct geïnformeerd over bijvoorbeeld machinestoringen.

De WAGO IoT-box verenigt beide mogelijkheden in één hard- en softwareoplossing. Ervaar hoe u uw gegevens op enkele minuten tijd met de parametreerbare box eenvoudig naar de WAGO Cloud kunt sturen en daar kunt gebruiken.

1

Controller PFC

Optimale prestaties en beschikbaarheid: dankzij topprestaties, laag stroomverbruik, talrijke interfaces, ruimtebesparende afmetingen en hoge beveiliging zijn onze gebruiksvriendelijke controllers (PLC's) kostenefficiënte automatiseringsoplossingen.

2

WAGO Touch Panel 600

Met de bedieningspanelen van WAGO Touch Panel 600 kunt u besturing en visualisering gelijktijdig uitvoeren. Met behulp van een aangepaste bibliotheek worden bedieningspanelen ook IoT-Touch-controllers die gegevens van het veldniveau naar de cloud kunnen verzenden.

3

WAGO IoT-box

De WAGO IoT-box is een open en gebruiksklare oplossing voor het aansluiten van bestaande machines, installaties en objecten op het IT-systeem. Hij kan worden aangesloten op de WAGO Cloud en dient als toegangspoort voor bestaande productievestigingen.

4

Cloud Connectivity

Via het MQTT-protocol kunnen gegevens rechtstreeks met de WAGO Cloud, Amazon Web Services, Microsoft Azure, SAP Cloud Platform, IBM Cloud of andere MQTT-brokers worden uitgewisseld.

5

WAGO Cloud

De WAGO Cloud biedt u de mogelijkheid om machinegegevens centraal te verzamelen en te analyseren. De eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening is ook ontwikkeld voor gebruikers zonder IT-expertise.

6

Integratie van de Cloud

De WAGO Cloud kan via API's (interfaces) met andere cloud-platformen zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services of het SAP Cloud-platform worden verbonden, zodat de verzamelde gegevens - bijvoorbeeld uit de WAGO IoT-box - direct naar bestaande toepassingen van de Cloud kunnen stromen.

7

Productie

De integratie van IoT-producten van WAGO in de productie maakt het eenvoudige en directe gebruik van machinegegevens mogelijk - of het nu in de WAGO Cloud of in bestaande klantentoepassingen op andere cloudplatformen is.

MM-14162_Cloud_New_Header_DE_2000x2000.jpg

WAGO Cloud

De WAGO Cloud biedt u de mogelijkheid om gegevens van verschillende machines en installaties centraal te verzamelen en te analyseren. Bovendien kunt u alle WAGO-controllers inclusief hun gegevens en applicaties beheren en bewaken - op de pc, in de vergaderzaal of op de tablet als u onderweg bent. De WAGO Cloud is door zijn eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening ontwikkeld voor gebruikers zonder diepgaande IT-kennis.

Loesungen_Offene_Automatisierung_Controllerbild_DE-SAPCloud_2000x2000.jpg

Cloud Connectivity

It's all about data: in het verleden geraakten de technische gegevens uit het veld hooguit tot op het besturings- en controleniveau. Dat is intussen veranderd. Dankzij de moderne informatietechnologie zijn de belangrijke gegevens uit de productie niet langer beperkt tot de klassieke automatiseringspiramide, maar zijn ze overal en op elk moment beschikbaar. Het enige is dat de technische eisen moeten kloppen. De PFC-controllers en Touch Panels 600 van WAGO zijn uitgerust met cloud connectivity en verzenden gegevens naar de WAGO Cloud - of naar een andere MQTT-makelaar.

MM-4961_Analytics_Demonstrator_GettyImages-556419437_2000x1125.jpg

WAGO Analytics

Bij het optimaliseren van machines of installaties bestaat de grootste uitdaging er meestal in om het begrip voor het proces te verbeteren, vast te leggen en de resultaten opnieuw in het proces te verwerken. Met Wago Analytics ondersteunt het bedrijf uit Minden gebruikers vanaf de registratie van gegevens tot de analyse ervan, en genereert het intuïtieve visualisaties over de afhankelijkheden binnen de systemen.

Passend bij het thema

Voorbeeld over het thema Cloud

Distributienetwerk in realtime

Met een Cloud-project bereidt SWO Netz GmbH, een onderneming van Stadtwerke Osnabrück, zich voor op de stroomverdeling van de toekomst. Voor het beheer en de analyse van de gegevens maken de Nedersaksen gebruik van technologieën van WAGO.
energy_referenz_stadtwerke-osnabrueck_christian-dreckstraeter_digitalisierung_verteiler3_2000x1125.jpg

Digitalisering als basis van de sectorkoppeling

Sectorkoppeling, digitalisering en klantgerichtheid: hierop focust de energiedienstverlener Avacon Natur. Het verhoogt de efficiëntie van energiecentrales en stadsverwarmingsnetten en stelt de nodige informatie beschikbaar. Met name de sectorkoppeling - de geïntegreerde besturing warmte, elektriciteit en elektrische mobiliteit - vereist digitale gegevensverzameling.

WDE_1802_WAGO_avacon-0371_2000x1125.jpg
Uw contactpersoon bij WAGO