Taal selecteren
neues-CI-Loesungen-Cloud-2000x2000.jpg

WAGO Cloud

De WAGO Cloud biedt u de mogelijkheid om gegevens van verschillende machines en installaties centraal te verzamelen en te analyseren. Bovendien kunt u alle WAGO-controllers inclusief hun gegevens en applicaties beheren en bewaken - op de pc, in de vergaderzaal of op de tablet als u onderweg bent. De WAGO Cloud is door zijn eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening ontwikkeld voor gebruikers zonder diepgaande IT-kennis.

MM-14162_Cloud_New_Header_DE_2000x2000.jpg

Cloud Connectivity

It's all about data: in het verleden geraakten de technische gegevens uit het veld hooguit tot op het besturings- en controleniveau. Dat is intussen veranderd. Dankzij de moderne informatietechnologie zijn de belangrijke gegevens uit de productie niet langer beperkt tot de klassieke automatiseringspiramide, maar zijn ze overal en op elk moment beschikbaar. Het enige is dat de technische eisen moeten kloppen. De PFC-controllers en Touch Panels 600 van WAGO zijn uitgerust met cloud connectivity en verzenden gegevens naar de WAGO Cloud - of naar een andere MQTT-makelaar.

Loesungen_Offene_Automatisierung_Controllerbild_DE-SAPCloud_2000x2000.jpg

WAGO IoT-box

Met de IoT-box zet WAGO de eerste stap en biedt het een eenvoudig te hanteren, praktische oplossing met concrete meerwaarde. De box is universeel inzetbaar en optimaal geschikt voor de verbinding met machines, apparaten en gebouwen en voor het beheer van activa. De box is volledig geprefabriceerd, in een solide behuizing geplaatst en uitgerust met toekomstbestendige automatiseringstechnologie van WAGO.

MM-17122 website update IoT-Box_iot-box-frontalansicht-seitlich_2000x2000.png

WAGO Analytics

Bij het optimaliseren van een installatie bestaan de grootste uitdagingen er meestal in om het inzicht in het proces te verbeteren, vast te leggen en de resultaten opnieuw in het proces te verwerken. WAGO Analytics ondersteunt u bij de registratie en de analyse van gegevens en genereert intuïtieve visualisaties over de afhankelijkheden binnen de systemen. De vastgestelde verbanden worden in de processen geïntegreerd voor een optimale benutting van de optimaliseringsmogelijkheden.

MM-4961_Analytics_Demonstrator_GettyImages-556419437_2000x1125.jpg

Passend bij het thema

Voorbeeld over het thema Cloud

Distributienetwerk in realtime

Met een Cloud-project bereidt SWO Netz GmbH, een onderneming van Stadtwerke Osnabrück, zich voor op de stroomverdeling van de toekomst. Voor het beheer en de analyse van de gegevens maken de Nedersaksen gebruik van technologieën van WAGO.
energy_referenz_stadtwerke-osnabrueck_christian-dreckstraeter_digitalisierung_verteiler3_2000x1125.jpg

Digitalisering als basis van de sectorkoppeling

Sectorkoppeling, digitalisering en klantgerichtheid: hierop focust de energiedienstverlener Avacon Natur. De efficiëntie van energie-installaties en verwarmingssystemen wordt hierdoor verhoogd en de benodigde informatie wordt ter beschikking gesteld. Met name de sectorkoppeling - de geïntegreerde besturing warmte, elektriciteit en elektrische mobiliteit - vereist digitale gegevensverzameling.

WDE_1802_WAGO_avacon-0371_2000x1125.jpg