Taal selecteren
Loesungen_Cyber-Security_2000x1125.jpg

Cyber-security

Open automatisering met WAGO

Wij maken cyber security eenvoudig beheersbaar.

Cyber-aanvallen komen steeds vaker voor. Cyber security-maatregelen zijn dan ook een absolute noodzaak. Met onze volgens IEC 62443-4-1 gecertificeerde ontwikkelingsprocessen zorgen we ervoor dat de security-maatregelen optimaal worden toegepast tijdens de volledige levenscyclus van de producten.

Helemaal volgens „Open. To simplify security.“ ondersteunt ons automatiseringsplatform de naadloze integratie en dus ook de beveiliging van industriële systemen over de grenzen heen – vrijheid en cyber security gaan hand in hand.

Optimaal voldoen aan security-vereisten met WAGO

Om onze klanten aan de hoogste security-normen te laten voldoen, hebben we onze ontwikkelingsprocessen laten certificeren volgens IEC 62443-4-1. Zo voorkomen we dat de producten een zwakke schakel zijn in de totaaloplossingen van de klanten zodat ze veilige installaties en systemen kunnen realiseren.

Cyber-Security – PSIRT bij WAGO

Als het om software en cyber security gaat, biedt het "Product Security Incident Response Team" (PSIRT) van WAGO proactief ondersteuning om uw processen in de industriële automatisering optimaal te beschermen.

automatisierungstechnik_security-hinweise_schloss-grafik_2000x2000.jpg
Smart Data

Smart Data

Gegevens, softwaretools en interfaces als een geheel: van ontwerp tot de levering van een schakelkast biedt WAGO met Smart Data de digitale ondersteuning bij uw engineeringproces.

digitalisierung_smart-data_zwei_personen_rechner_fabrikanlage_arbeitssituation_gruen_gettyimages-482172147_2000x1500.jpg
Smart Data
Veelzijdigheid

Flexibele productie met decentrale automatisering

Veelzijdige productieprocessen zijn de sleutel tot flexibiliteit, efficiëntie en seriegrootte 1. Met DIMA van WAGO past uw productie zich flexibel aan elke uitdaging aan.

MM-2527_GettyImages-1165770318_bearb4_gespiegelt_2000x1500.jpg
Veelzijdigheid
Cloud Connectivity

Netwerken via de cloud

Cloud-oplossingen spelen ook in de industrie een steeds belangrijkere rol. Ze fungeren als een schakel tussen de echte en de digitale wereld, maken efficiënt gebruik van productiegerelateerde gegevens mogelijk en vereenvoudigen de netwerkvorming onafhankelijk van de locatie.

digitalisierung_cloud-connectivity_mann_tablet_anlage_sichtfenster_GettyImages-556419007_2000x1500.jpg
Cloud Connectivity

Aanbevelingen om verder te lezen

Ideeën voor de eisen van morgen

Energiemanagement

Potentieel herkennen en gebruiken

Energiebesparing is goed voor het milieu en voor uw bedrijf. Wie hierbij goed analyseert en handelt, kan duurzaam profiteren. WAGO is uw partner voor effectief energiemanagement.

energiemanagement_titel-energiedatenmanagement_2000x2000.jpg
Energiemanagement
Lichtmanagement

De intelligente oplossing voor lichtregeling

Verlichtingssystemen sneller in gebruik nemen, bedrijfskosten drukken en de bediening vereenvoudigen: met WAGO kan het!

building_licht_lichtmanagement_tablet_2000x1500.jpg
Lichtmanagement