Taal selecteren

Open automatisering met WAGO

Open en veilig sluiten elkaar uit?
Overtuig uzelf van het tegendeel.

Met digitalisering zijn uw machine-, installatie- en gebouwgegevens overal ter wereld beschikbaar. Om bij webtoegang en datatransfers de veiligheid en integriteit van uw data te waarborgen, moeten deze beveiligd worden.
Dankzij onze controllers PFC100 en FPC200 kunt u steeds veilig werken. Ervaar hoe de controllers de gegevens direct in de controller coderen en deze vervolgens via IPsec- of OpenVPN-verbindingen aan de Cloud overdragen.

Kom meer te weten

Gedigitaliseerde engineering

Gegevens, softwaretools en interfaces als een geheel: van ontwerp tot de levering van een schakelkast biedt WAGO met Smart Data de digitale ondersteuning bij uw engineeringproces.

digitalisierung_smart-data_zwei_personen_rechner_fabrikanlage_arbeitssituation_gruen_gettyimages-482172147_2000x1500.jpg
Smart Data

Flexibele productie met decentrale automatisering

Veelzijdige productieprocessen zijn de sleutel tot flexibiliteit, efficiëntie en seriegrootte 1. Met DIMA van WAGO past uw productie zich flexibel aan elke uitdaging aan.

MM-2527_GettyImages-1165770318_bearb4_gespiegelt_2000x1500.jpg
Veelzijdigheid

Netwerken via de cloud

Cloud-oplossingen spelen ook in de industrie een steeds belangrijkere rol. Ze fungeren als een schakel tussen de echte en de digitale wereld, maken efficiënt gebruik van productiegerelateerde gegevens mogelijk en vereenvoudigen de netwerkvorming onafhankelijk van de locatie.

digitalisierung_cloud-connectivity_mann_tablet_anlage_sichtfenster_GettyImages-556419007_2000x1500.jpg
Cloud Connectivity

Aanbevelingen om verder te lezen

Ideeën voor de eisen van morgen

Energiemanagement

Energiebesparing is goed voor het milieu en voor uw bedrijf. Wie hierbij goed analyseert en handelt, kan duurzaam profiteren. WAGO is uw partner voor effectief energiemanagement.

energiemanagement_titel-energiedatenmanagement_2000x2000.jpg
Energiemanagement

Lichtmanagement

Verlichtingssystemen sneller in gebruik nemen, bedrijfskosten drukken en de bediening vereenvoudigen: met WAGO kan het!

building_licht_lichtmanagement_tablet_2000x1500.jpg
Lichtmanagement