Select language

Nieuws
Nauwkeurige componentmarkering: de smartPRINTER met snijmodule

De WAGO-smartPRINTER wist al te overtuigen met bedieningsgemak, veelzijdigheid en prijs – en wordt nu uitgebreid met een praktische snijmodule.

Uw voordelen:

  • Tijdbesparing dankzij automatisch afsnijden
  • Verwerking van vele markeringsmaterialen
  • Snelle aansluiting op de smartPRINTER

  • Duurzaam Japans kwaliteitsmes

In de praktijk moet de markering van componenten vooral voordelig, eenvoudig en snel gerealiseerd kunnen worden. Aan al die behoeften komt WAGO tegemoet met een systematisch en op elkaar afgestemd markeringssysteem, bestaande uit de ontwerp- en markeringssoftware, de smartPRINTER en verschillende markeringsmaterialen. Een speciaal voor de smartPRINTER ontwikkelde snijmodule vormt de ideale aanvulling op dit pakket. De snijmodule kan snel en probleemloos in het aanwezige apparaat geïntegreerd worden. Het hoogwaardige kwaliteitsmes van de knipmodule is van Japans fabrikaat en garandeert exacte en zuivere snijranden – het lastig op maat snijden en onnauwkeurige randen behoren dus tot het verleden. De snijmodule knipt de bedrukte materialen betrouwbaar en zuiver op de gewenste positie.

Alle apparaatmarkeringen uit één hand

De uitermate praktische snijmodule vormt een ideale aanvulling op de smartPRINTER die van oudsher weet te overtuigen bij alle markeringstaken. De afdruk is duidelijk, duurzaam bestendig tegen milieu-invloeden en wis- en krasvast conform DIN EN 60068. Het materiaal kan snel en probleemloos worden gewisseld. WAGO heeft de markering van rijgklemmen en I/O-modules bewust simpel gehouden. De over meerdere regels bedrukbare markeringsstrook kan dankzij de identieke contour van de TOPJOB® S-rijgklemmen ook bij het gemengd gebruik van klemmen voor verschillende geleiderdoorsneden probleemloos worden aangebracht. Met passende adapters kan de markeringsstrook ook voor de markering van alle I/O-modules worden gebruikt. Naast de markeringsstrook kunnen ook markeringsschildjes, etiketten, type- en drukknopschildjes alsook geleider- en adermarkeringen gebruikt worden. Hierdoor is de markering van alle rijgklemmen, I/O-modules, connectoren en relaismodules alsook van de aangesloten geleiders en kabels met slechts één apparaat mogelijk. Het markeren van apparaten is eveneens probleemloos mogelijk.

Productadvies van WAGO:
Wij geven graag een antwoord op uw vragen.