Taal selecteren
BUILDING_2000x1125.jpg

Gebouwtechniek

Uw partner voor de gebouwautomatisering en -installatie

WAGO in het gebouw

Toepassingen voor de gebouwinstallatie en -automatisering

Of u nu de verlichtingsinstallatie en -automatisering in uw kantoorgebouw plant, een verwarmings-, airconditioning- en ventilatiesysteem wilt ombouwen of zich principieel voor het onderwerp ruimteautomatisering interesseert: WAGO helpt u om uw vereisten in het gebouw te implementeren.

WAGOdirect Building: moderne automatisering en cyberbeveiliging voor efficiënte gebouwen

Slimme gebouwen bieden niet alleen veel comfort, maar zijn vooral ontzettend energiezuinig. Ontdek, hoe u met de moderne automatisering van WAGO uw energiebesparingspotentieel kunt benutten en hoe u uw gebouwen met de nieuwste cyberveiligheid kunt beveiligen, in ons huidige WAGOdirect Building.

building_themen_intelligenter-bauen_gettyimages-748347249_2000x1125_1.jpg

Nieuwe producten

Stekerverbindingen eenvoudig vastzetten

Stevige bevestiging met de WINSTA®-bevestigingsadapter van WAGO voor "vliegende verbindingen"

WAGO in de praktijk

Protocollen en referenties uit de gebouwtechniek

WAGO ontwikkelt producten en oplossingen die u helpen uw taken gemakkelijk, snel en veilig te kunnen uitvoeren. Wij zijn uw partner die u ook individueel ondersteunt met knowhow en innovatieve geest.

Protocollen in de gebouwautomatisering

Het WAGO-I/O-SYSTEM biedt de gebruiker veelzijdige interface-oplossingen voor bussystemen en subsystemen in de gebouwautomatisering.

Of u nu KNX, BACnet, LON® of MODBUS TCP/IP voor de gebouwautomatisering gebruikt – ons systeem biedt u open en flexibele oplossingen. Specifieke oplossingen van fabrikanten behoren vanaf nu tot het verleden. Onze systemen zijn ook bij de communicatie met subsystemen of interfaces uitermate flexibel. Talrijke protocollen worden ondersteund, waaronder: