Taal selecteren

Gebouwtechniek in de focus

Ontdek onze oplossingen voor uw uitdagingen

Of u nu de verlichtingsinstallatie en -automatisering in uw kantoorgebouw plant, een verwarmings-, airconditioning- en ventilatiesysteem wilt ombouwen of zich principieel voor het onderwerp ruimteautomatisering interesseert: WAGO helpt u om uw vereisten in het gebouw te implementeren.

Oplossingen voor de gebouwautomatisering

Met het oog op efficiëntie, comfort en wettelijke eisen neemt het belang van gebouwautomatisering gestaag toe: de intelligente gebouwautomatisering helpt immers het energiebesparings- en prestatiepotentieel optimaal te benutten. Daarbij wordt de automatisering steeds ingewikkelder. WAGO biedt hulp met open en fabrikantonafhankelijke systemen die tegemoetkomen aan huidige en toekomstige eisen aan uw gebouw. Onze focus is gericht op een eenvoudige integratie, een open communicatie, interdisciplinaire toepassingen en een integraal management – voor duurzame gebouwoplossingen voor vandaag én morgen.

Oplossingen voor de gebouwinstallatie

Steeds intelligentere gebouwen betekenen ook aanzienlijk meer techniek en elektrische kabels in gebouwen. Een enorme uitdaging voor elektromonteurs. WAGO ondersteunt u met veelzijdige oplossingen voor de verbindingstechniek en als partner om deze oplossingen te leren kennen. Ongeacht of het om een klassieke oplossing met de 221 serie gaat of om een insteekbare oplossing met WINSTA®. Ontdek onze thema's - van aftakdoos, schakelkast of ruimte-installatie tot aan de bediening van de hendel zonder gereedschap evenals onze veelvoudige markeringsmogelijkheden en het bijbehorende toebehoren – snel, veilig en onderhoudsvrij voor elke toepassing.

Analyse van de levenscyclus van een gebouw voor meer duurzaamheid en een hogere efficiëntie

De complexiteit van gebouwen neemt gestaag toe. Op het gebied van comfort en energie-efficiëntie moet dan ook aan steeds strengere eisen worden voldaan. Om deze reden zijn open en fabrikantonafhankelijke systemen nodig die eenvoudig in een netwerk geïntegreerd kunnen worden – en die van begin af aan een integrale analyse van alle fasen van de levenscyclus van een gebouw mogelijk maken.

Bij WAGO bekijken we uw projecten integraal, en ondersteunen we u met een omvangrijk assortiment aan installatie- en automatiseringsoplossingen voor iedere fase van de levenscyclus van een gebouw evenals met knowhow op het gebied van de gebouwtechniek en een uitgebreid advies- en serviceportfolio.

Weten wat mogelijk is: gebouwtechniek van WAGO in de praktijk

Referentieprojecten

U bent doelgericht op zoek naar projecten waarbij klanten oplossingen op het gebied van gebouwautomatisering, HVAC-techniek of energiemanagement met ons gerealiseerd hebben? Neem dan eens een kijkje op onze pagina met referenties. Via de zoekfunctie kunt u eenvoudig naar de voor u relevante projecten zoeken – van klassieke renovatie- of efficiëntieprojecten tot de nieuwe Smart Building.

MM-16236_GWA_KV_2000x1125.jpg

Actueel

Thema's, trends en tips

Welke onderwerpen houden de branche bezig? Welke oplossingen worden de standaard? En wat zeggen onze experts over deze onderwerpen?

Online seminars

In de "Smart Building"-webinars van WAGO ervaart u hoe u de uitdagingen met betrekking tot een intelligente planning en bouw succesvol het hoofd kunt bieden – van cyber security tot BIM: de experts van WAGO vertellen u meer over de technologieën en werkwijzen in moderne gebouwen en lichten belangrijke verbanden toe. U kunt de seminars on demand en dus op ieder gewenst moment bekijken.

Onze leestips

Met ons gratis klantenmagazine WAGOdirect Building en onze whitepapers bent u altijd op de hoogte van actuele onderwerpen in de gebouwtechniek. Doe praktische kennis en waardevolle informatie over toekomstige eisen en uitdagingen in de branche op.

WAGO in andere branches

Aanbevelingen om verder te lezen

Automatiserings- en contacttechniek van WAGO is niet alleen vertegenwoordigd in de gebouwtechniek. Ontdek welke oplossingen WAGO biedt in andere industrieën.

Energietechniek

Digitaal in de toekomst

De energiesector heeft op alle gebieden te maken met grote uitdagingen. Intelligente netwerken en innovatieve oplossingen van WAGO helpen deze uitdagingen aan te gaan.

Energy_FINAL_V6_2000x1500.jpg
Energie

Verlichtingstechniek

Uitblinken met licht

Van de aansluittechniek voor LED-modules en drivers tot de aansluiting van verlichtingsarmaturen en het lichtmanagement: WAGO beschikt over de noodzakelijke ervaring en oplossingen waarmee u licht efficiënt en effectief kunt inzetten.

wago_brancheneinstiege_lighting_wglow_2000x1500.jpg
Verlichtingstechniek

Scheepvaart en offshore

Moderne scheepsbouw

Ongeacht of het gaat om scheepsbouw of onshore/offshore toepassingen: WAGO combineert innovatie met betrouwbaarheid en is favoriete en flexibele partner voor veel scheepsleveranciers.
MM-4796_Website_Marine_Update_New_offshore_2000x1125_NEU.jpg

Liften en roltrappen

The next level

Veilige en flexibele verbindingen zorgen er tegenwoordig al voor dat de uitdagingen van de toekomst geen probleem hoeven te zijn – zowel in technisch als in menselijk opzicht.