Taal selecteren

De kracht voor meer vertrouwen

Vertrouwen ontstaat, wanneer verbindingen sterk en betrouwbaar zijn. Daarom werken we elke dag aan het verbeteren van de relaties met onze partners door hun verbindingen veiliger, sterker en efficiënter te maken.
Dat is onze missie: Empower connections.

Met elke kleine stap die dankzij elektriciteits- en gegevensstromen tot betrouwbaardere resultaten leidt, komen we een stap dichter bij onze visie: de ruggengraat van een intelligente netwerkwereld te zijn. Want juist in een wereld met exponentiële complexiteit en digitale snelheid is een betrouwbare verbinding op de interfaces vereist.

Deze bedienen we met betrouwbare oplossingen en op samenwerking gebaseerd advies, die al sinds 1951 onlosmakelijk met onze naam zijn verbonden.

Wij zijn WAGO

Wij verbinden, meten, besturen en koppelen – en dat wereldwijd: met eenvoudige oplossingen, intelligente verbindingen en vooral in samenwerking met onze medewerkers, gebruikers, klanten en partners.

De kracht ligt in de verbinding

"Wij zetten in op duurzaamheid, veilige en intelligente technologieën én op de mensen achter onze ideeën. Dit maakt het succes van WAGO – en voor de manier waarop wij de successen van onze klanten mogelijk maken."

Sven Hohorst, aandeelhouder & lid adviescollege

unternehmen_management_sven_hohorst_171009_114_2000x2000.jpg

Onze locaties in Duitsland

WAGO is in 1951 opgericht in Minden en is vandaag over de hele wereld aanwezig. Ondanks voortdurende internationalisering zet de WAGO-Group zich consequent in voor zijn Duitse locaties en blijft op koers voor groei.

standorte_aufmacher_deutschland_1_2000x1125.jpg

Aanbevelingen om verder te lezen

Wij vormen de digitale toekomst

Carrière

Carrière

Bij WAGO staat de mens centraal: dit bewijzen de talrijke onderscheidingen die WAGO als werkgever in ontvangst heeft mogen nemen. We bieden verschillende instap- en carrièremogelijkheden.

karriere_verwaltung_zentrale_jana_han_voth_2000x1500.jpg
Carrière
Digitalisering

Digitalisering

Geen enkel bedrijf kan ontkomen aan de digitale transformatie. Des te belangrijker is het dan ook om de digitalisering doelgericht en in eigen tempo in uw bedrijf te implementeren. WAGO ondersteunt u daarbij met knowhow, tools en oplossingen, maar ook met een grote passie.

digitalisierung_prozessanlage_vernetzung_industrie-4-0_2000x1500.jpg
Digitalisering