Taal selecteren
beschriftung_buehne_2000x2000.jpg

Markering voor meer overzicht in de schakelkast

Markeringen zorgen voor veiligheid en identificeerbaarheid – en zijn daarom ook in de schakelkast een absolute must. De schildjes bevatten belangrijke informatie en voorschriften ter bescherming van de gebruikers, verhogen de veiligheid tijdens montage en onderhoud en zorgen ervoor dat de verbindingen door de markeringen snel toegewezen kunnen worden. Hierdoor kunnen de componenten in de schakelkast ook eenvoudig door derden worden onderhouden.

De markeringsoplossingen van WAGO:

WAGO biedt een perfect op elkaar afgestemd hardware- en softwareprogramma dat bestaat uit de markeringssoftware WAGO Smart Script, de thermotransferprinter Smart Printer van WAGO en de afzonderlijke markeringsmaterialen.

Gebruikers kunnen markeringen vanuit drie verschillende systemen afdrukken: vanuit een bestaand CAE-systeem, vanuit de markeringssoftware Smart Script van WAGO of vanuit de configurator Smart Designer van WAGO.

Hoe kan ik markeren?

Voorbeeld: schakelkastbouw

Markeringen zorgen voor een goed overzicht, een hoge mate van veiligheid en identificeerbaarheid in de schakelkast.

Markering handmatig of geautomatiseerd aanmaken

  • Schakelschema als gegevensbasis
  • Gegevensimport via Excel
  • of import/overdracht via interface
  • Directe markering via de configurator Smart Designer van WAGO

Bewerken en afdrukken

  • Markeringen kunnen in de markeringssoftware Smart Script van WAGO worden bijgewerkt om vervolgens de afdrukopdracht uit te voeren.
  • Het afdrukken wordt uitgevoerd met de thermotransferprinter Smart Printer van WAGO

Markering van componenten

  • Opplakken, vastklikken van markeringen, markering van apparaten, adermarkering

Nieuws

Onze productzoeker voor markeringsmateriaal

Markeringen zorgen voor veiligheid en identificeerbaarheid – en zijn daarom ook in de schakelkast een absolute must. Met onze productzoeker voor markeringsmateriaal vindt u eenvoudig en snel het juiste materiaal voor de markering van uw schakelkast. Aan de hand van een aantal vragen definieert u uw parameters en krijgt u automatisch een passend voorstel.

Ons mobiele markeringssysteem: flexibel markeren - waar u maar wilt

Met ons nieuwe mobiele markeringssysteem - bestaande uit onze thermotransferprinter Smart Printer, een gratis markeringsapp en een bijpassende tas - kunnen markeringen nu ook lokaal en onafhankelijk worden aangemaakt. Zo kunnen ook kortstondige aanpassingen direct ter plaatse worden uitgevoerd. Hiervoor hoeft u de printtaak alleen via de intuïtieve markeringsapp aan te maken - en de schildjes vervolgens direct ter plaatse via Bluetooth of WiFi af te drukken. Indien gewenst kan ook een powerbank voor het mobiele markeringsapparaat worden besteld.

Alle producten

Ontdek alle producten uit ons markeringsportfolio.

alle-produkte_beschriftung_2000x1125_o.jpg

Dit zou u ook kunnen interesseren

Compatibel met onze markering

Smart Designer

De gratis configurator van WAGO voor een optimale engineering

smartdesigner_2000x1500px.jpg

CAE-interfaces

Kom meer te weten over onze andere CAE-interfaces

smartdesigner-cae_2000x1500px.jpg