Taal selecteren
beschriftung_buehne_2000x2000.jpg

Markering voor meer overzicht in de schakelkast

Met perfect op elkaar afgestemde hard- en software biedt WAGO performante en individuele markeringsoplossingen.
Voor alle markeringstaken in de schakelkast biedt WAGO de thermotransferprinter Smart Printer: afhankelijk van de werkwijze heeft u de mogelijkheid om markeringen vanuit verschillende systemen af te drukken – vanuit uw CAE-systeem, vanuit de configurator Smart Designer of vanuit de intuïtieve markeringssoftware Smart Script van WAGO.

Onze productzoeker voor markeringsmateriaal

Markeringen zorgen voor veiligheid en identificeerbaarheid – en zijn daarom ook in de schakelkast een absolute must. Met onze productzoeker voor markeringsmateriaal vindt u eenvoudig en snel het juiste materiaal voor de markering van uw schakelkast. Aan de hand van een aantal vragen definieert u uw parameters en krijgt u automatisch een passend voorstel.

1
2
3
4

Markeringsgegevens rechtstreeks vanuit Smart Designer genereren

Bespaar tijd en kosten door het afdrukken van markeringen vanuit de Smart Designer configurator van WAGO op de voordelige thermotransferprinter Smart Printer van WAGO. Geconfigureerde klemmenstroken kunnen met een paar muisklikken eenvoudig gemarkeerd worden. De nieuwe helpfunctie maakt het projecteren van de markering nog eenvoudiger en sneller.

Nauwkeurige componentmarkering: de smartPRINTER met snijmodule

De WAGO-smartPRINTER wist al te overtuigen met bedieningsgemak, veelzijdigheid en prijs – en wordt nu uitgebreid met een praktische snijmodule.

Gebruiksinstructies

Videos: 9 | Duration: 7:13

Gebruiksinstructies

Videos: 9 | Duration: 7:13

Dit zou u ook kunnen interesseren

Compatibel met onze markering

Smart Designer

De gratis configurator van WAGO voor een optimale engineering

smartdesigner_2000x1500px.jpg

CAE-interfaces

Kom meer te weten over onze andere CAE-interfaces

smartdesigner-cae_2000x1500px.jpg