Taal selecteren
power-supply_pro2_configuration_2000x1125.gif

Individuele configuratie

De WAGO voeding Pro 2 – eenvoudig, flexibel, individueel!

Eén voor allen, allen voor één!

Nieuwe voeding, nieuwe Software – Niet voor de voeding zelf, maar zodat u de WAGO PRO2 exact naar uw wensen kan configureren, zowel ter plaatse als op afstand!
Op die manier blijf je flexibel – in de instellingen, de plaats van gebruik en de opslag. Meer flexibiliteit betekent immers minder behoefte aan verschillende voedingen.

Met de WAGO PRO2 power supply kunt u de uitgangsspanning selectief instellen – en verschillende applicaties van dezelfde standaard hardware voorzien.

Dat is praktisch en bespaart geld, evenals de mogelijkheid om uw voeding als elektronische stroomonderbreker te gebruiken - en dat bespaart weer ruimte en kosten in de schakelkast.

Configuratiesoftware voor de interface

Onze expert Stefan Wagner toont u welke voordelen en mogelijkheden de simulatiefunctie van de interface-configuratiesoftware te bieden heeft bij het parametreren van de voeding Pro 2.

Tutorial 1 : configuratie

Configureer uw WAGO Pro 2 voeding eenvoudig en nauwkeurig.

Tutorial 2: "FuseMode".

Met de functie "FuseMode" kan de gebruiker de uitgang na een vooraf bepaalde tijd betrouwbaar uitschakelen als een overbelastingsdrempel wordt overschreden, zoals bij een elektronische stroomonderbreker.

WAGO voeding Pro 2

Meer ontdekken