Taal selecteren

Extreme betrouwbaarheid

De WAGO voeding Pro 2 – oerdegelijk en slim!

Uitdagende milieuomstandigheden

Of het nu in het noordpoolgebied of in de woestijn is - de Pro 2-voedingen van WAGO kunnen van -40 °C tot +70 °C worden gestart en gebruikt. Een lichte vermogensafname begint bij > 60 °C en maakt zo een uitgangsvermogen van 70% mogelijk, ook bij toepassingen van 70 °C - en dit tot op een hoogte van 5 000 m boven de zeespiegel.

Bovendien zijn de schakelingen in de voeding Pro 2 van WAGO erg robuust en bestand tegen transiënten. De overspanningscategorie III garandeert een veilig bedrijf in stroomnetwerken met overspanningspieken of schakelkasten met regeneratieve aandrijvingsbesturingen.

Uw voordelen:

  • Ambient temperatures from −40 to +70°C – You won’t need customized solutions for different locations and conditions, yet you’ll always have maximum flexibility.

  • Vibration resistance – Pro 2 stows everything away and reliably keeps equipment and processes running.

  • Overvoltage protection per OVC III – Reliably protects the input against transients.

Oerdegelijk en slim: dat is de WAGO voeding Pro 2 als het gaat om ongunstige omgevingsomstandigheden: hitte, koude, hoge werkingshoogten alsook schokken en trillingen vormen geen uitdaging. Frank Sellke, Business Development Interface & IC, legt u hoe dit komt.

WAGO voeding Pro 2

Meer ontdekken