Taal selecteren
MM-4796_Website_Marine_Update_New_offshore_2000x1125_NEU.jpg

Scheepvaart en offshore

Toepassingen in de scheepsbouw en in de on-/offshore-industrie stellen specifieke eisen aan de kwaliteit en beschikbaarheid van de componenten. Onze componenten voor gebruik op zee zijn bestand tegen zelfs de zwaarste omgevingsomstandigheden.

Van de brug tot de machinekamer
- geautomatiseerd en veilig verbonden met WAGO

Onze producten voor scheepsautomatisering en offshore-toepassingen automatiseren bijna elke toepassing aan boord. Aandrijfautomatisering, hulp- en dekmachines, navigatie- en communicatiefaciliteiten: elke toepassing heeft zijn eigen speciale eisen. Het antwoord is steeds weer: relais, optocouplers, meetomvormers, voedingne, netwerk switchen van WAGO. De WAGO rijgklemmen TOPJOB® S dekken een aansluitbereik af van 0,08 tot 185 mm2 – een solide basis voor de elektrische aansluittechniek voor marine applicaties. Hetzelfde geldt voor de meer dan 500 modules van het WAGO-I/O-SYSTEM 750. Bijzondere certificaties (BSH, kompasnabijheid) maken de toepassing mogelijk van de brug tot in de kiel.

Uw voordelen:

  • Veilig in alle toepassingen

  • Bruggoedkeuring volgens IEC EN 60945

  • Geclassificeerd voor zware omgevingsomstandigheden (inzetbaar in de machinekamer)

  • Lage opslag- en trainingskosten

  • Brede inzetbaarheid van het WAGO-I/O-SYSTEM 750

Oplossingen voor uw vereisten

Of het nu op vrachtschepen of megajachten is - WAGO heeft de ervaring en oplossingen waarmee u een hoge systeembeschikbaarheid kunt garanderen. WAGO is de innovatieve partner met betrouwbare producten die tijd, geld en energie besparen. Ontdek onze oplossingen voor alarm- en bewakingssystemen, cabineautomatisering en andere toepassingen.

MM-4796_Website_Marine_Update_New_Fotolia_93216555_2000x1125_stage.jpg

Maritim 4.0: kansen benutten

Een enorm potentieel is te zien in Maritim 4.0: niet alleen worden efficiëntiewinsten verwacht voor de koopvaardij, maar ook voor cruiseschipbedrijven en toeristische bedrijven. Beheers de uitdagingen van de moderne scheepvaart en benut de mogelijkheden van digitalisering en automatisering ten volle.

marine_dickschiff_maritim-4-0_big-data_2_2000x2000.jpg

Ontdek de nieuwe producten voor
maritieme toepassingen

Voedingsspanning Pro 2 met DNV-GL-goedkeuring

Portfolio-uitbreiding van de Pro 2 voor het marinewezen: toepassingen op schepen en aan de kust zijn een uitdaging. Mechanische invloeden zoals trillingen en schokken, maar ook milieu-invloeden zoals vochtigheid, hitte of zoutnevel kunnen een ernstig effect hebben op elektrische en elektronische apparatuur. De WAGO Pro 2 voedingen houden hier rekening mee door nu ook beschikbaar te zijn in een versie met DNVGL goedkeuring en bovendien met optionele beschermende coating.

WAGO veldvoedingsfilters en netvoedingsfilters met geïntegreerde aardlekcontrole voor isolatiebewaakte installaties en systemen

Veldbuseilanden veilig van spanning voorzien, dat was tot nu toe de enige taak van de WAGO veldvoedingsfilters en netvoedingsfilters. Twee nieuwe varianten bieden nu ook een geïntegreerde aardlekdetectie aan. Niet alleen beschermen ze het systeem tegen hoogenergetische storingen op de DC-voedingsleidingen, zoals die veroorzaakt door het schakelen van overspanningen of inductieve belastingen, en de veldtoevoer tegen transiënte overspanningen.

Nu met scheepscertificatie: WAGO Touch Panels 600

Performante Touch Panels voor veeleisende besturings- en visualiseringstaken verbeteren de bediening van machines en installaties en overtuigen met hun design en techniek. Afhankelijk van de toepassing zijn panelen met een resistief touchscreen, capacitieve multi-touch panelen met glasoppervlak of apparaten met antireflecterend matzwart oppervlak beschikbaar voor gebruik in de scheepsbouw.

WAGO, betrouwbare partner voor scheepvaarttechniek

WAGO I/O System 750 XTR

Automatiseren op locaties waar elk ander systeem zijn limieten bereikt - en dat betrouwbaar en voordelig in het explosievegevaarlijke gebied van Zone 0/20!

s_0750_XTR_Knoten_017_2000x2000px.jpg

WAGO I/O SYSTEM 750/753

De decentrale periferie voor alle toepassingen: het remote-I/O-systeem biedt met meer dan 500 I/O-modules en veldbuscouplers alle functies die u nodig hebt voor uw automatisering – voor iedere veldbus.

s_PROFINET_Knoten_055_2000x2000px.jpg