Taal selecteren
Recentste software

Eerste inzichten in Smart Script 4.x

Snel en eenvoudig

Eenvoudig markeren met Smart Script Samen met de thermotransferprinter Smart Printer vormt de Smart Script markeringssoftware een buitengewoon markeringssysteem: ontwikkeld door specialisten, volledig afgestelmd op de taken van de gebruiker.

MM- 20914  website update teaser Smart Designer Content Page_2000x1125_.jpg

Snel aan de slag met markerinstemplates:

Kies snel en eenvoudig het juiste labeltype uit vele templates. Gebruik de zoekfunctie en de categorisatie of stel uw favorieten samen.

Eenvoudige markering en intuïtieve bediening:

Maak uw individuele markering met tekst, symbolen, afbeeldingen en barcodes in een paar klikken aan. Dankzij de grote keuze aan templates, uploadopties voor uw eigen afbeeldingen (bv. logo's), handige standaardinstellingen en de live preview, is de ingebruikname eenvoudig ondanks de hoge mate van complexiteit.

Geavanceerde instellingen, opmaak en hulpsystemen:

Afhankelijk van het labeltype kunnen in de rechterkolom verdere instellingen en opmaak worden gemaakt, en handige hulpsystemen kunnen worden gebruikt. Bijvoorbeeld automatische nummering, automatische rangschikking, tekstvergroting en automatische verlenging van de markeringstrook.

Rechtstreeks afdrukken, inclusief afdrukinstellingen:

Druk uw labelproject rechtstreeks vanuit het programma af. Alle beschikbare Smart Printer-printers, inclusief de printerinstellingen, zijn beschikbaar.

Smartscript4.jpg

Projectbeheer en samenwerking:

Gebruik een gemeenschappelijke projectdirectory in het team voor eenvoudige samenwerking of importeer op eenvoudig wijze bestaande projecten. Projecten van vorige Smart Script versies kunnen ook gemakkelijk worden geïmporteerd.

Gegevensimport en interfaces:

Rechtstreeks importeren of afdrukken uit uw CAE-systemen zoals EPlan P8 of WSCAD Suite X. Voor uitgebreide gegevenssets biedt de software een functie "gegevensimport", die ook kan worden gebruikt om invoertemplates te maken voor terugkerende gegevensimporten. Door middel van een assistentiefunctie en live preview, zult u snel en gemakkelijk het gewenste resultaat bereiken.

SmartScript6.jpg

Quick links

De juiste markering maakt van uw bekabeling een overzichtelijke en servicevriendelijke installatie. WAGO biedt meerdere mogelijkheden om een economische en effectieve markering te realiseren alsook de configuratie van uw rijgklemmen en schakelkast.

Downloads

Minder weergeven
Meer weergeven
Minder weergeven
Meer weergeven
Minder weergeven
Meer weergeven
Minder weergeven
Meer weergeven

Thermotransferprinter Smart Printer

Bespaar met de WAGO Thermotransferprinter

  • Duurzame, veeg- en krasbestendige bedrukking
  • Geringe investeringskost dankzij prijsgunstige markeringen
  • Tijdsbesparing bij rechtstreeks afdrukken en gebruiken
  • Universeel inzetbaar voor alle markeringstaken in de schakelkast
  • Eenvoudige installatie
beschriftung_2000x1500px.jpg
Uw contactpersoon bij WAGO

Andere serviceaanbiedingen:

smartDESIGNER

De kostenloze online-projectietool voor optimale engineering

smartdesigner_2000x1500px.jpg

CAE-interfaces

Kom meer te weten over onze andere CAE-interfaces

smartdesigner-cae_2000x1500px.jpg