Select language

Nieuws
Adapter voor verbindingen op elke locatie

De nieuwe bevestigingsadapters voor afzonderlijke klemmen van de serie 221 vereenvoudigen het gebruik van de verbindingsklemmen in verlichtingsarmaturen en apparaten.

Staande of liggende montage: de nieuwe bevestigingsadapters zijn verkrijgbaar voor alle klemmen van de serie 221 (2-, 3- en 5-draadsklemmen) en zijn flexibel inzetbaar. De bevestiging op de montageplaat bijvoorbeeld in de behuizing wordt met behulp van klikvoetjes (Snap-In) of schroeven uitgevoerd.

Uw voordelen:

  • Verschillende bevestigingsmogelijkheden (Snap-In en schroefbevestiging) en verschillende uitlijningen (verticaal en horizontaal) mogelijk
  • Individuele markeringsmogelijkheden door extra markeringsoppervlakte
  • Aansluiting van de geleiders vóór of na de bevestiging van de klem in de adapter
  • Eenvoudig aansluiten en loskoppelen van de klem dankzij flexibele bevestigingsclips

  • Eenvoudige controle van de aangesloten klemmen door goed toegankelijke testopening

  • Voor 2-, 3- en 5-draadsklemmen van de serie 221

COMPACT in de praktijk

Met behulp van de nieuwe bevestigingsadapters kunt u de COMPACT-verbindingsklemmen van de serie 221 eenvoudig bevestigen en daardoor nog beter gebruiken in armaturen en apparaten – bijvoorbeeld voor de netaansluiting van armaturen en apparaten, de verdeling van inwendige bedrading in apparaten of het bundelen van meerdere PE-potentialen van verlichtingsarmaturen.

Voordelige bouwvorm

De praktische bouwvorm van de nieuwe adapters zorgt voor een eenvoudig gebruik van de klemmen - ook in geplaatste toestand. Geleiders kunnen voor of na het bevestigen van de klem in de adapter worden aangesloten en weer losgekoppeld. De bouwvorm zorgt er bovendien voor dat er altijd een testopening toegankelijk is.

Bovendien bieden de adapters ruimte voor individuele markering, zodat een eenduidige toewijzing van de aansluitpunten mogelijk is.

Productadvies van WAGO:
Wij geven graag een antwoord op uw vragen.