Select language

Op deze pagina:
power-supply_pro2_communication_2000x1125.gif

Toekomstbestendige communicatie

De WAGO voeding Pro 2 – meer weten betekent meer controle

Blijf op de hoogte

Alleen degenen die realtime-informatie ontvangen, kunnen situaties in realtime beoordelen en op een weloverwogen manier handelen. Precies daarvoor heeft de WAGO voeding Pro 2 alles wat u nodig hebt.

Eenvoudig en direct - de LED-balk aan de voorzijde toont u betrouwbaar het actuele uitgangsvermogen, evenals overbelastingen en belastingreserves. Hiervoor geven de LED's de geselecteerde bedrijfsmodus en bij een incident ook waarschuwingen of storingen als code aan.

Klaar voor industrie 4.0 – U wilt gegevens verzamelen en statusinformatie van de aangesloten systemen ontvangen? Geen probleem! U kunt op elk moment een communicatiemodule op de WAGO voeding Pro 2 aansluiten en zo alle data registreren die u nodig heeft.

Software voor hardware - configureer de WAGO voeding Pro 2 volledig volgens uw behoeften. Controleer bijvoorbeeld de uitgangsspanning of stel de parameters in voor de DO-signalering van de voedingsmodule.

WAGO voeding Pro 2

Meer ontdekken

Power of Possible

Ons antwoord op de toegenomen eisen is de WAGO voeding Pro 2, de nieuwe krachtbron in de schakelkast die de eisen van vandaag en morgen omzet in concrete mogelijkheden – wij noemen dit de "Power of Possible“!

Intelligent lastmanagement

TopBoost, PowerBoost en configureerbaar overbelastingsgedrag – de WAGO voeding Pro 2 beschermt en voorziet uw installaties met slimme stroom- en schakelmodi. Voor een betrouwbare en gegarandeerde installatiebeschikbaarheid zijn 150 % PowerBoost en tot 600 % TopBoost beschikbaar.

power-supply_pro2_header_load-handling_2000x1500.jpg

Extreme betrouwbaarheid

Oerdegelijk en slim - dat is de WAGO netvoeding Pro 2 als het gaat om ongunstige omgevingsomstandigheden: hitte, kou, hoge werkingshoogten alsook schokken en trillingen vormen geen uitdaging.

power-supply_pro2_header_environment_2000x1500.jpg

Consequent duurzaam

Tot 96 % rendement – dat heeft duidelijke voordelen: bijvoorbeeld een geringer energieverbruik en hieraan gekoppeld minder CO2-emissies. Daarbij komt een lager warmteverlies, wat op zijn beurt tot verminderde opwarming in de schakelkast leidt.

power-supply_pro2_header_energy_2000x1500.jpg

Eenvoudige installatie

Sneller aangesloten: De installatie van de WAGO voeding Pro 2 gebeurt eenvoudig en veilig met de hand – bijvoorbeeld door moderne veerklemtechniek en vooraf geconfectioneerde bekabeling.

power-supply_pro2_header_installation_2000x1500.jpg

Betrouwbaar – door en door

Efficiënt uit overtuiging, betrouwbaar door overleg – de duurzaamheid van de WAGO voeding Pro 2 is gebaseerd op de constructie ervan die onder andere minder warmte genereert. Dit beschermt materiaal en milieu en bespaart geld!

power-supply_pro2_header_reliability_2000x1500.jpg

Slimme planning

Kleine afmetingen, slim ontwerp: De hoge vermogensdichtheid van de WAGO voedingen Pro 2 zorgt voor een aanzienlijke plaatsbesparing in de schakelkast. Reeds van bij het begin wordt dankzij het Digital Twin-concept tijd en geld bespaard – vanaf de planning over de inbouw tot aan het gebruik – voor vele lange jaren.

power-supply_pro2_header_construction_2000x1500.jpg

Individuele configuratie

Klaar als u het bent – gebruik de fabrieksinstellingen of stel de WAGO voeding Pro 2 volledig in volgens uw behoeften: bij verschillende installaties, met verschillende parameters – individueel betekent ook flexibel!

power-supply_pro2_header_configuration_2000x1500.jpg

Uw contactpersoon bij WAGO

Andere serviceaanbiedingen: