Select language
Op deze pagina:
power-supply_pro2_configuration_en_2000x1125.gif

Individuele configuratie

De WAGO voeding Pro 2 – eenvoudig, flexibel, individueel!

Eén voor allen, allen voor één!

Nieuwe voeding, nieuwe Software – Niet voor de voeding zelf, maar zodat u de WAGO PRO2 exact naar uw wensen kan configureren, zowel ter plaatse als op afstand!
Op die manier blijf je flexibel – in de instellingen, de plaats van gebruik en de opslag. Meer flexibiliteit betekent immers minder behoefte aan verschillende voedingen.

Met de WAGO PRO2 power supply kunt u de uitgangsspanning selectief instellen – en verschillende applicaties van dezelfde standaard hardware voorzien.

Dat is praktisch en bespaart geld, evenals de mogelijkheid om uw voeding als elektronische stroomonderbreker te gebruiken - en dat bespaart weer ruimte en kosten in de schakelkast.

Hoe kunt u uw Pro 2 het beste gebruiken?

Tutorial 1 : configuratie

Configureer uw WAGO Pro 2 voeding eenvoudig en nauwkeurig.

Tutorial 2: "FuseMode".

Met de functie "FuseMode" kan de gebruiker de uitgang na een vooraf bepaalde tijd betrouwbaar uitschakelen als een overbelastingsdrempel wordt overschreden, zoals bij een elektronische stroomonderbreker.

WAGO voeding Pro 2

Meer ontdekken

Power of Possible

Ons antwoord op de toegenomen eisen is de WAGO voeding Pro 2, de nieuwe krachtbron in de schakelkast die de eisen van vandaag en morgen omzet in concrete mogelijkheden – wij noemen dit de "Power of Possible“!

Intelligent lastmanagement

TopBoost, PowerBoost en configureerbaar overbelastingsgedrag – de WAGO voeding Pro 2 beschermt en voorziet uw installaties met slimme stroom- en schakelmodi. Voor een betrouwbare en gegarandeerde installatiebeschikbaarheid zijn 150 % PowerBoost en tot 600 % TopBoost beschikbaar.

power-supply_pro2_header_load-handling_2000x1500.jpg

Extreme betrouwbaarheid

Oerdegelijk en slim - dat is de WAGO netvoeding Pro 2 als het gaat om ongunstige omgevingsomstandigheden: hitte, kou, hoge werkingshoogten alsook schokken en trillingen vormen geen uitdaging.

power-supply_pro2_header_environment_2000x1500.jpg

Toekomstbestendige communicatie

Weten in plaats van raden – de WAGO voeding Pro 2 is zo gebouwd, dat u belangrijke bedrijfsstatussen ofwel direct ter plaatse of via een communicatiemodule samen met andere belangrijke gegevens kunt uitlezen.

power-supply_pro2_header_communication_2000x1500.jpg

Consequent duurzaam

Tot 96 % rendement – dat heeft duidelijke voordelen: bijvoorbeeld een geringer energieverbruik en hieraan gekoppeld minder CO2-emissies. Daarbij komt een lager warmteverlies, wat op zijn beurt tot verminderde opwarming in de schakelkast leidt.

power-supply_pro2_header_energy_2000x1500.jpg

Eenvoudige installatie

Sneller aangesloten: De installatie van de WAGO voeding Pro 2 gebeurt eenvoudig en veilig met de hand – bijvoorbeeld door moderne veerklemtechniek en vooraf geconfectioneerde bekabeling.

power-supply_pro2_header_installation_2000x1500.jpg

Betrouwbaar – door en door

Efficiënt uit overtuiging, betrouwbaar door overleg – de duurzaamheid van de WAGO voeding Pro 2 is gebaseerd op de constructie ervan die onder andere minder warmte genereert. Dit beschermt materiaal en milieu en bespaart geld!

power-supply_pro2_header_reliability_2000x1500.jpg

Slimme planning

Kleine afmetingen, slim ontwerp: De hoge vermogensdichtheid van de WAGO voedingen Pro 2 zorgt voor een aanzienlijke plaatsbesparing in de schakelkast. Reeds van bij het begin wordt dankzij het Digital Twin-concept tijd en geld bespaard – vanaf de planning over de inbouw tot aan het gebruik – voor vele lange jaren.

power-supply_pro2_header_construction_2000x1500.jpg
Uw contactpersoon bij WAGO

Andere serviceaanbiedingen: